Наш мармелад ми називаємо Марамельками не просто так.
Його назва посилається на солодкий і трохи карамелький смак наших мармеладів. Ви жуєте, або розсмоктуєте ці мармеладні цукерки і розумієте, що це не просто мармелад. Це Марамельки. Так воно і є.
Вони натуральні, вони смані, вони якісні. Все це передусім завдяки натуральним сокам, які ми використовуємо. На нашому виробництві ми оброблюємо сироину у сезон, добуваємо з неї сік та варимо з нього Марамельки.
Як ми цей сік зберігаємо? Все просто, ми його заморожуємо за допомогою шокової заморозки. Ця технологія є доволі розповсюдженою, але не всі про неї знають.
Сік заморожується під дуже низькою температурою і таким чином зберігає в собі всі корисні мікроелементи та вітаміни. Саме тому нема різниці між нашим мармеладом звареним у липні, або у грудні. Він залишається і влутку, і взимку соковитим та смачним.
Натуральні соки - також дають нам змогу не використовувати ароматизаторів та фарбників. В цьому просто немає сенсу, мармелад виходить яскравим та ефектним як раз завдяки своїй натуральності.
Спробуйте і ви!
Мармелад на натуральних соках
Поширити
Твітнути
Поширити